Over Velvetbaby

Velvetbaby is ontstaan na de geboorte van onze prachtige dochter. Geïnspireerd en gemotiveerd door haar komst in ons leven. Het begon met het ontwerpen en produceren van handgemaakte badpakjes en velvet turbans. Velvet is fluweelzacht en prachtig om te zien. Voor Velvetbaby is het belangrijk dat alle producten van goede materialen zijn gemaakt en elke baby laat stralen in haar items en outfits.

We hebben een prachtige collectie voor de winter samengesteld, met enkel producten die wij zelf ook graag zouden willen in de garderobe van ons kindje. De wintercollectie bestaat uit items van 100% leer, 100% katoen en wol. Stuk voor stuk prachtige en kwalitatieve items, maar vooral ook uniek! Bekijk snel onze collectie!

De wintercollectie onder andere uit: andere: boxpakjes, babysetjes, vestjes, babyslofjes, dekentjes, jurkjes, moccassins, babyschoentjes, 
voetenzakken, maxicosi zakken en omslagdoeken.

Het leukste is dat wij veel bij elkaar passende items hebben. Je kunt dus een prachtig kraamcadeau samenstellen! Ben jij opzoek naar een uniek kraamcadeau wat nog niet heel Nederland heeft? Dan ben je bij Velvetbaby op het juiste adres. Met onze unieke babyitems kan jouw cadeau enkel en alleen vreugde en liefde brengen. Mooi voor de baby, maar nog leuker voor de moeder. Want een mooie baby is een gelukkige moeder, niet waar?

Velvetbaby for your pretty little things!

 

velvet babykleding