Babykleding online shoppen

Ben je op zoek naar babykleding van 100% katoen of exclusieve newborn sets? Zoek je een leuk kraamcadeau of wordt je zelf mamma? Als het op babykleding aankomt, dan weten wij als geen ander hoe belangrijk de babykleertjes voor je baby zijn.

Het is belangrijk dat babykleding comfortabel zit, de stof zacht is en als dat nou ook nog eens een mooie outfit is, dan heb je de kers op de taart toch? 😊  Ons assortiment bestaat voor het grootste gedeelte uit gebreide babykleertjes van 100% katoen. Dat is zachte, fijne, ademende stof en anti-allergisch. Voor elke nieuwe baby dus de beste keuze voor hun kwetsbare huidje! Voor de schattigste unisex babykleding voor baby jongens en baby meisjes ben je op het juiste adres. In onze webshop vind je de mooiste newborn kleding en sets voor je pasgeboren baby. 

 gebreid babypakje katoen

Neutrale Babykleding - Unisex Kleuren

In onze webshop vind je babykleding die zowel door jongens als meisjes te dragen is. Ideaal om cadeau te geven. Neutrale babykleding is vaak ook unisex te dragen. Dus ook als jij nog niet weet of je een meisje of jongen krijgt (of allebei? Twinning is winning 😊) kun je al prima babykleding kopen. De unisex babykleertjes zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben neutrale kleuren die zowel jongetjes als meisjes geweldig staan. 

Newborn Kleding - Baby Setjes

Wij bieden een unieke collectie gebreide babykleding. De newborn setjes zijn complete outfits (sets) waardoor je er niets meer bij hoeft te zoeken om mee te combineren. Ideaal dus! Want als mama heb je het al druk genoeg. De newborn baby setjes bestaan meestal uit: boxpakje of broekje/trui, rompertje, mutsje, handschoentjes, slofjes en dekentje. Ook handig als setje om mee naar het ziekenhuis te nemen of als kraamcadeau te geven De collectie bestaat onder andere uit newborn kleding en  babysetjes, unisex kleding, vestjes, babyslofjes, dekentjes, jurkjes, moccassins, voetzakken en omslagdoeken.   

Exclusieve babykleding en newborn sets shop je makkelijk online in onze webshop.